logoh   

Pasta Special with Bechamel

ΥΛΙΚΑ για 4 ατομικές φόρμες

• Μακαρόνια βίδες – 100 γρ.
Μπέσσυ Μιξ – 80 γρ.
• Νερό – μια κούπα
• Κρεμμύδι – ένα κομμένο ψιλό
• Μπέικον - 4 φέτες
• Καρότο – ένα μεγάλο κομμένο σε κύβους
• Αρακάς – 4 κουταλιές της σούπας
• Αυγά - δυο
• Βούτυρο – ένα κουταλάκι του γλυκού
• Λάδι – δυο κουταλιές της σούπας
• Τυρί τριμμένο – 4 κουταλιές της σούπας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι.
Βράζουμε το καρότο και τον αρακά. Βράζουμε τα αυγά.
Ανακατεύουμε τη σκόνη Μπέσσυ Μιξ με το νερό και προσθέσουμε το ζαμπόν, το κρεμμύδι, τα καρότα, τον αρακά και τα μακαρόνια.
Βάζουμε το μείγμα σε ατομικές φόρμες και αναμιγνύουμε προσεκτικά τα αβγά κομμένα.
Πασπαλίζουμε με τυρί και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν καλά.

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr