logoh   

μίγμα σε σκόνη για σάλτσα

Με τo REDY ΣΑΛΤΣΑ POMODORO μπορείτε να φτιάξετε μια βασική κόκκινη σάλτσα με διακριτικό άρωμα Μεσογείου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

ΧΡΗΣΗ: Για σάλτσα τομάτας, βασική σάλτσα ντομάτας για να φτιάξετε άλλες σάλτσες ντομάτας, σάλτσα για ζυμαρικά, λαζάνια, κοτόπουλο ( λ.χ. Chicken parmesan burger), dip για mozzarella sticks.

ΟΔΗΓIΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: για 1 κιλό σάλτσα. Προσθέστε
120 γρ. REDY
580 γρ. νερό κρύο
300 γρ πελτέ ντομάτας ( διπλής συμπύκνωσης ).
Σιγοβράστε για 2 λεπτά.

ΣΥΣΤΑΤIΚΑ: Εκχύλισμα μπαχαρικών (σε φορέα μαλτοδεξτρίνη), εκχύλισμα λαχανικών (σε φορέα δεξτρόζη), ζάχαρη, άμυλο κλασσικά τροποποιημένο, φυτικά λιπαρά (έλαιο ινδικής καρύδας) (περιέχει ΓΑΛΑ), αλάτι, αφυδατωμένα λαχανικά, τριμμένα μπαχαρικά.
Περιέχει ως τεχνολογικό βοήθημα φυτική ίνα και φυτικό έλαιο (κραμβέλαιο), των οποίων δεν απαιτείται η αναγραφή στην σύσταση (Άρθρο 11, παρ. 5(γ)ii, iv του ΚΤ&Π).

ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: Σακούλα αλουμινίου/PE με καθαρό περιεχόμενο 1 κιλό. Εξωτερική συσκευασία χαρτοκιβώτιο 10 κιλών.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δροσερό μέρος (6-25oC) μέχρι 12 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση μέσα σε 6 μήνες. Αφού ανοιχτεί η σακούλα να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ:

Ντιπ Μαρινάρα

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr