logoh   

μίγμα σε σκόνη για σάλτσα

Πρόκειται για σκόνη που ανακατεύεις μόνο με νερό και τομάτα. Η σάλτσα δεν χρειάζεται βράσιμο χωρίς συγχρόνως να βρέχει το ζυμάρι. Είναι οικονομικό και δίνει μια πιο γεμάτη γεύση στη σάλτσα.

ΧΡΗΣΗ: Σάλτσα πίτσα, bruschetta, σάλτσα για κατεψυγμένη πίτσα, κέτσαπ με γεύση πίτσα

ΟΔΗΓIΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Για 1 κιλό σάλτσα χρειάζεστε:
300γρ. τοματοπελτέ διπλής συμπύκνωσης
600γρ. νερό
100γρ. REDY
Βάζετε στο μίξερ με σύρμα το τοματοπελτέ και το νερό. Ανακατεύετε ρίχνοντας ταυτόχρονα το REDY.
Εναλλακτικά, χρησιμοποιείστε 100γρ. REDY, 150γρ. πελτέ, 650γρ. κονκασέ και 100γρ. νερό.

ΣΥΣΤΑΤIΚΑ: Άμυλο κλασσικά τροποποιημένο, παρασκεύασμα τυριού σε σκόνη [τυρί 8% (ΓΑΛΑ, αλάτι , πυτιά, ένζυμα), δεξτρόζη, άρωμα, φυτικά λιπαρά (φοινικέλαιο), πηκτικό: κόμμι γκούαρ], ζάχαρη, αφυδατωμένα λαχανικά, μπαχαρικά, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ.
Κατηγορίες αρώματος (Σύμφωνα με τον Κανονισμό 1334/2008/ΕΚ): φυσικό αρωματικό παρασκεύασμα, αρωματικές ουσίες.
Περιέχει ως τεχνολογικό βοήθημα φυτική ίνα, του οποίου δεν απαιτείται η αναγραφή στη σύσταση (Άρθρο 11, παρ. 5(γ)iv αντίστοιχα, του Κ. Τ. & Π.).

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ: γάλα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: Σακούλα αλουμινίου/PE με καθαρό περιεχόμενο 1 κιλό. Εξωτερική συσκευασία χαρτοκιβώτιο 10 κιλών.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δροσερό μέρος (6-25oC) μέχρι 12 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση μέσα σε 6 μήνες. Αφού ανοιχτεί η σακούλα να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα.

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr