Σκόνη σάλτσας βουτύρου
Πρόκειται για ζεστής παρασκευής σάλτσα με λιωμένο βούτυρο. Παρασκευάζετε νόστιμη, κρεμώδη, κλασσική σάλτσα βουτύρου.
ΧΡΗΣΗ: Αυγά benedict, benedict burger ( τηγανιτό αυγό και μπέικον ), σπαράγγια, μπρόκολο, κουνουπίδι, βραστές πατάτες, ντιπ crudites, σολομός, ντρέσινγκ ψαριών, φιλέτο ψαριού ποσέ, σάλτσα μουστάρδας εστραγκόν, σάλτσα πιπέρι λεμόνι.
ΟΔΗΓIΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Για 1 κιλό σάλτσα, χρήση 11%. Θα χρειαστείτε:
170γρ. λιωμένο βούτυρο
720ml κρύο νερό
110γρ. Redy
Προσθέτετε στο βούτυρο το νερό και το Redy και ανακατεύετε με σύρμα. Θερμάνετε μέχρι βρασμού και σιγοβράστε για 1 λεπτό.
ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: Σακoύλα αλoυμιvίoυ/ ΡΕ με καθαρό περιεχόμεvo 1 κιλό. Εξωτερική συσκευασία χαρτοκιβώτιο 10 κιλών.
ΣΥΣΤΑΣΗ: Άρτυμα λεμονιού (δεξτρόζη, λεμόνι χυμό, μέσο οξίνησης: κιτρικό οξύ ), κουρκούτι σε σκόνη (άμυλο κλασσικά τροποποιημένο, ΑΥΓΟ, αλεύρι ( ΙΤΟΥ, ΛΟΥΠΙΝΟY), πηκτικά: κόμμι (γκούαρ, ξανθάνη), καρύκευμα [αλάτι, μπαχαρικά (περιέχει ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ), αφυδατωμένα λαχανικά, εκχύλισμα μπαχαρικών].
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δροσερό μέρος (6-25οC) μέχρι 12 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση μέσα σε 6 μήνες. Αφού ανοιχτεί η συσκευασία να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ: