logoh   

μίγμα σε σκόνη για σάλτσα

Ποιοτικό, κοκκινοκαφέ χρώμα, πηκτό, οικονομικό, δεν κόβει, για κατάψυξη - απόψυξη - bain marie, χωρίς συναίρεση. Μπορείτε να προσθέσετε κρέμα γάλακτος, κρασί, bouquet garni.

ΧΡΗΣΗ: Για σάλτσα τύπου demi glace, jus de roti lie, σάλτσα ψητού brown sauce, gravy, διάφορες σάλτσες κρέατος.

ΟΔΗΓIΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ: για 1 κιλό σάλτσα. Προσθέστε
90 γρ. DEMI GLACE
1 λίτρο νερό κρύο
Σιγοβράστε για 3-5 λεπτά.

ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: Σακoύλες αλoυμιvίoυ/ ΡΕ με καθαρό περιεχόμεvo 1 κιλό.

ΣΥΣΤΑΣΗ: Άμυλο κλασσικά τροποποιημένο, εκχυλίσματα μπαχαρικών και λαχανικών (σε φορέα μαλτοδεξτρίνη), φυτικό λίπος (λίπος Ινδικής καρύδας), αλάτι, σάλτσα ΣΟΓΙΑΣ σε σκόνη, αφυδατωμένα λαχανικά (κρεμμύδι, πράσο, τομάτα, ΣΕΛΙΝΟ, καρότο, σκόρδο), ενισχυτές γεύσης (γλουταμινικό νάτριο, ριβονουκλεοτίδια), πηκτικό: ξανθάνη, χρωστική : καραμέλα.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δρoσερό μέρoς (6 - 25οC) μέχρι 12 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση μέσα σε 6 μήνες. Αφού ανοιχτεί το σακί, να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα

ΣΥΝΤΑΓΕΣ:

Φιλέτο Χοιρινό με Σάλτσα Demi Glace

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr