logoh   

Spinach Penne Alfredo

ΥΛΙΚΑ: για ½ κιλό ζυμαρικά πένες

• Σπανάκι baby ½ κιλό
• Κρυο νερό - 800 γρ
Φυσικό Ζωμό Λαχανικών - ½ κουταλιά του γλυκού
Alfredo Μιξ - 200 γρ.
• Τυρί Παρμεζάνα τριμμένη 100 γρ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το Φυσικό Ζωμό Λαχανικών και το Alfredo Miξ με το νερό και χτυπάμε με το σύρμα να γίνει μια λεία, παχύρευστη κρέμα. Το προσθέτουμε σε ένα βαθύ τηγάνι να ζεσταθεί.
Μόλις πάρει βράση, βάζουμε το σπανάκι και ανακατεύουμε, σιγοβράζοντας, έως ότου μαραθεί.
Βράζουμε τις πένες al dente και σουρώνουμε. Ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε και το τυρί και ανακατεύουμε καλά. Εάν χρειαστεί ρίχνουμε και λίγο νερό από τα μακαρόνια για να ανακατευτούν όλα καλά.

 

 

 

002 

003 

005

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr