Saint Valentine’s Day Savory Crepes

ΥΛΙΚΑ ( γέμιση για 4 μερίδες)

• 200 γραμμάρια ζαμπόν σε φέτες
• 600 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
• 50 γραμμάρια A la Crème Mix
• 150 γρ. νερό
• 200 γραμμάρια μανιτάρια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Φτιάχνετε τη σάλτσα A la Crème ανακατεύοντας τη σκόνη A la Crème Mix με το νερό.
Γεμίζετε τις κρέπες με τυρί κασέρι τριμμένο, ζαμπόν σε φέτες, μανιτάρια και τυλίγετε τις κρέπες σαν κύλινδρο.
Τις βάζετε σε πυρέξ και τις περιχύνετε με σάλτσα Ala Crème. Πασπαλίζετε με τυριά τριμμένα και ψήνετε σε μέτριο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσουν οι κρέπες.

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies