Smoked Salmon Crepe Pinwheels

ΥΛΙΚΑ ( γέμιση για 4 κρέπες)

• 250 γραμμάρια καπνιστός σολομός
• 30 γραμμάρια Redy Philadelphia
• 120 γραμμάρια νερό
• 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
• 3 πράσινα κρεμμυδάκια κομμένα ψιλά
• 4 κουταλιές της σούπας άνηθος ψιλοκομμένος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για να φτιάξετε την κρέμα-τυρί, ανακατέψτε το νερό με την κρέμα γάλακτος και προσθέστε τη σκόνη Redy Philadelphia.
Σε κάθε κρέπα απλώστε την κρέμα-τυρί, προσθέστε τον σολομό, πράσινο κρεμμυδάκι και άνηθο.
Διπλώστε ρόλο και κόψτε σε κομματάκια.

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies