FOURRAGE MIX ΑΛΜΥΡΟ
γέμιση κρέπας σε σκόνη

FOURRAGE MIX ΑΛΜΥΡΟ

Είναι μια οικονομική, γρήγορη και σίγουρη γέμιση για όλες τις αλμυρές κρέπες. Δεν χρειάζεται να βράζετε και να κρυώνετε. Γεμίζει με σακούλα στο χέρι ή και με το αυτόματο γεμιστικό. Γίνετε μια λευκή κρεμώδης, ουδέτερη βάση στην οποία μπορείτε να προσθέσετε και άλλα υλικά χωρίς φόβο ότι θα τα «ξεράσει» η κρέπα στο φούρνο ούτε στο τηγάνι. Αντέχει στην κατάψυξη – απόψυξη.

ΧΡΗΣΗ: Για κρέπες ψυγείου, κρέπες καταψυγμένες, μπουρεκάκια διάφορα, φάρσα για μανιτάρια γεμιστά, blintz, ανοικτές πιττούλες διάφορες.

ΟΔΗΓIΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ: Σε μίξερ αναμίξτε:
2 λίτρα νερό (από παγωμένο ως και καυτό, ότι προτιμάτε)
1 κιλό FOURRAGE MIX ΑΛΜΥΡΟ

Ανακατέψετε τη βάση αυτή με διάφορα υλικά (τυρί τριμμένο, τυρί Philadelphia, ζαμπόν, μπέικον, μανιτάρι κονσέρβας, σπανάκι σουρωμένο, κοτόπουλο, κ.ο.κ.) περίπου 1:1 έως 3:1 (βάση : άλλα υλικά).


ΣΥMΒΟΥΛΕΣ:
• Μπορείτε αν θέλετε να περιλούσετε τις κρέπες εξωτερικά με άσπρη σάλτσα αραιώνοντας το Fourrage Μιξ με νερό 1:4.

ΩCM016-3 (H19)

Fourrage Μιξ Αλμυρό

ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: Σακούλες αλoυμιvίoυ/ΡΕ με καθαρό περιεχόμεvo 1 κιλόo. Εξωτερική συσκευασία χαρτοκιβώτιο 10 κιλών.

ΣΥΣΤΑΣΗ: Υποκατάστατο κρέμα γάλακτος σε σκόνη [φυτικά λιπαρά (φοινικέλαιο), ΓΑΛΑ άπαχο, γαλακτοσάκχαρο, δεξτρόζη, άρωμα), άμυλο, πρωτεΐνες (ΣΙΤΟΥ, ΣΟΓΙΑ, ΓΑΛΑΚΤΟΣ), εκχύλισμα μπαχαρικών (σε φορέα αλάτι), πηκτικό: κυτταρίνη.

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ: γάλα, σιτάρι, σόγια

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δροσερό μέρος (6 - 25οC) μέχρι 12 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση μέσα σε 6 μήνες. Αφού ανοιχτεί το σακί, να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies