Greek Asian fusion γύρο με πίτα

Μια πεντανόστιμη σάλτσα τυριού σε μια άλλη εκδοχή της πίτας γύρο.

Greek Asian fusion.png

ΥΛΙΚΑ (για 6 πίτες γύρο):

  • 600 γρ. γύρο χοιρινό έτοιμο ψημένο
  • 600 γρ τηγανιτές πατάτες
  • 6 χοντρές πίτες για σουβλάκι
  • 2 κουταλιές της σούπας Redy Τυροκαυτερή Τυροκαυτερή
  • 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι (10% λιπαρά)
  • 200 γρ. φέτα
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 3 κουταλάκια του γλυκού ξίδι
  • 1 κουταλιά της σούπας νερό
  • λίγη μουστάρδα και ρίγανη

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατέψτε σε ένα μπλέντερ τη σκόνη Redy Tυροκαυτερή με το γιαούρτι, τη φέτα, το ελαιόλαδο, το ξίδι και το νερό. Αν το μείγμα είναι πολύ καυτερό προσθέστε 80 -100 γρ μαγιονέζα.

Βρέξτε της πίτες με νερό και βάλτε στην πλάκα να ζεσταθούν έως ότου φύγει το νερό.

Με ένα κοφτερό μαχαίρι ανοίξτε τις πίτες (βλ. φωτογραφία).

Βάλτε μέσα το γύρο, τις τηγανιτές πατάτες, την κρέμα τυροκαυτερή και πασπαλίστε με λίγη μουστάρδα και ρίγανη.

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies