Βάση για dressing

Φτιάχνεις μόνος σου, εύκολα και γρήγορα relish με μουστάρδα & τουρσί.

ΧΡΗΣΗ: Σως για χάμπουργκερ (στην κέτσαπ ή σε βάση τομάτας), σάντουιτς γύρου, ντιπ για κοτομπουκιές, σως για τηγανιτές πατάτες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ: Για τη σάλτσα χρειάζεστε:
100γρ. Canto
50γρ. νερό
1 κιλό μαγιονέζα
Ανακατέψτε έως ότου γίνει ομοιογενής σάλτσα. Βάλτε για τουλάχιστον 4 ώρες στο ψυγείο για να δέσει η γεύση.

ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: Σακoύλα αλoυμιvίoυ /ΡΕ με καθαρό περιεχόμεvo 1 κιλό.

ΣΥΣΤΑΣΗ: ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ σε σκόνη, εκχυλίσματα μπαχαρικών [σε φορέα λακτόζη (από ΓΑΛΑ)], άρωμα (φυσικό, αρωματικές ουσίες) σε φορέα δεξτρόζη, αφυδατωμένα λαχανικά, πρωτεΐνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ.
Κατηγορίες αρώματος (Σύμφωνα με τον Κανονισμό 1334/2008/ΕΚ): φυσικό αρωματικό παρασκεύασμα, αρωματικές ουσίες.
Περιέχει ως τεχνολογικό βοήθημα και φυτική ίνα της οποίας δεν απαιτείται η αναγραφή στην σύσταση (Άρθρο 11, παρ.5γiv του Κ.Τ. & Π.).

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ: μουστάρδα, γάλα.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Διατηρείται καλά κλεισμένο σε ξηρό (σχετική υγρασία 50-70%) και δροσερό μέρος (6-25 oC) μέχρι 12 μήνες. Διαφορετικά να αναλωθεί κατά προτίμηση μέσα σε 6 μήνες. Αφού ανοιχτεί η συσκευασία να αναλωθεί μέσα σε ένα μήνα.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ:

Αλμυρή Κρέπα Ζαμπόν Τυρί

Σάντουιτς Γαλοπούλα-Τυρί-Relish

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies