Italian Pasta Salad
ΥΛΙΚΑ:
Για την Σαλάτα
• Μακαρόνι βίδα (ή κοράλλι, φαρφάλες, κτλ. ) -½ κιλό
• Τοματίνια, κομμένα στα τέσσερα -200 γρ.
• Κόκκινο κρεμμύδι, χοντροκομμένο -1 μικρό
• Πιπεριές Φλωρίνης κομμένες λωρίδες -100 γρ
• Μοτσαρέλα - 20 μπαλάκια κομμένα στην μέση
• Σαλάμι μπύρας κομμένο σε φέτες και μετά σε λωρίδες -100 γρ
• Ελιές μαύρες ροδέλες -100 γρ
• Μαϊντανό λίγο
Για το Dressing
• Κρύο νερό - 1/3 κούπας
• Redy Vinaigrette Krauter -4 κουταλιές της σούπας γεμάτες
• Ξύδι -4 κουταλιές της σούπας
• Ελαιόλαδο - 1/3 του φλιτζανιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράστε al dente τα μακαρόνια με αλάτι, σουρώστε και ξεπλύνετε κάτω από κρύο νερό μέχρι να μην είναι πλέον ζεστά.
Σε ένα μπλέντερ προσθέστε νερό και Redy και χτυπήστε να γίνει ένα λείο μείγμα. Προσθέστε ξύδι και ανακατέψτε. Προσθέστε το λάδι σιγά σιγά, να γίνει κρεμμώδες και ομοιόμορφο. Μπορείτε να κάνετε την ίδια δουλειά και σε ένα μπολ με σύρμα.
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέστε όλα τα υλικά για τη σαλάτα και ρίξτε από πάνω το dressing ανακατεύοντας καλά. Βάλτε στο ψυγείο να κρυώσει πριν σερβίρετε.