ΚΠΟ032 - 1 (C 20)
Rotisserie Chicken
ΥΛΙΚΑ:
• Ολόκληρο κοτόπουλο με την πέτσα (περίπου 1 κιλό)
• Greek Fivespice - 25 γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε εσωτερικά και εξωτερικά το κοτόπουλο και το στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας.
Αλείφουμε παντού με λάδι, να λαδωθεί παντού.
Κάνουμε εντριβή στο κοτόπουλο (εσωτερικά και εξωτερικά) με το καρύκευμα Greek Fivespice.
Περνάμε το κοτόπουλο στη σούβλα και το δένουμε με βαμβακερό σπάγκο.
Στη συνέχεια το ψήνουμε αλείφοντάς το με λάδι ανά τακτά χρονικά διαστήματα.