logoh   

Quick Croque Monsieur

Quick Croque Monsieur.png

ΥΛΙΚΑ για 1 - 2 μερίδες

  • 4 φέτες ψωμί λευκό για τοστ
  • 2 φέτες ζαμπόν ( από χοιρινό μπούτι )
  • 2 κουταλιές της σούπας Σάλτσα Τυριού Cheddar Μιξ
  • 3 κουταλιές της σούπας βραστό νερό (για τη σάλτσα τυριού)
  • 3 κουταλιές της σούπας Μπέσσυ Μιξ Mornay
  • 100 ml κρύο νερό (για τη μπεσαμέλ)
  • Βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη σάλτσα τυριού ανακατεύουμε τη σκόνη Σάλτσα Τυριού Cheddar Μιξ με το αντίστοιχο βραστό νερό.

Για τη μπεσαμέλ ανακατεύουμε τη σκόνη Μπέσσυ Μιξ Mornay με το αντίστοιχο κρύο νερό.

Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 200 °C στον αέρα.

Αλείφουμε την μια πλευρά της φέτας ψωμιού ( την «κάτω» πλευρά ) με λίγο βούτυρο.

Βάζουμε 1 φέτα ζαμπόν και απλώνουμε μια στρώση σάλτσα τυριού πάνω στο ζαμπόν. Σκεπάζουμε με την άλλη φέτα ψωμιού. Απλώνουμε μια παχιά στρώση μπεσαμέλ από πάνω. Εάν θέλουμε πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί γραβιέρα.

Ψήνουμε σε ταψί στο φούρνο για περίπου 5 – 10 λεπτά για να ζεσταθούν τα κρύα υλικά και να κάνει κρούστα η μπεσαμέλ.

 

Κατάστημα Hedy-Horeca

Λ. Αμφιθέας 126, Π. Φάληρο, 175 62     |      τηλ.: 216 8090934      |       e-mail: info@hedy-horeca.gr    | facebookinstagram

Aποδοχή Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων για την παροχή των υπηρεσιών του, για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το χρήστη και την λειτουργικότητα της,
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies